Bas ke Columbus, OH

Pilihan perjalanan bas ke Columbus, OH dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Columbus, OH
Waktu Tempatan
NegaraAmerika Syarikat
Penduduk0.85 Juta
Mata WangUS Dollar
Sambungan Bas346
Stesen Bas6
Syarikat Bas7
Perjalanan MurahRM 4.20
Anda ingin mengambil bas ke Columbus, OH?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Columbus, OH dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Columbus, OH bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Columbus, OH bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Columbus, OH.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Columbus, OH sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Columbus, OH, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Columbus, OH? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Columbus, OH.
Nikmati bas anda ke Columbus, OH dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Columbus, OH

Stesen
Columbus, OH - ABM Public Parking
E Rich Street 100, 43215 Columbus, OH (Amerika Syarikat)
Columbus, OH - E Main St & S Lazelle St
E Main St 139, 43215 Columbus, OH (Amerika Syarikat)
Columbus, OH - Greyhound Bus Station
E Town St 111, 43215 Columbus, OH (Amerika Syarikat)
Columbus, OH - Mobil Gas Station
E Rich St 213, 43215 Columbus, OH (Amerika Syarikat)
Columbus, OH - Spring St Terminal
W Spring St 35, 43215 Columbus, OH (Amerika Syarikat)
Columbus, OH - University
N High St 1739, 43210 Columbus, OH (Amerika Syarikat)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Columbus, OH

Bilakah bas akan bertolak ke Columbus, OH?

Masa tiba di Columbus, OH bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Columbus, OH?

Sama ada terdapat laluan terus ke Columbus, OH bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Columbus, OH. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Columbus, OH?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Columbus, OH. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Columbus, OH?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Pengangutan untuk bagasi besar dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Columbus, OH untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Columbus, OH

Bandar-bandar berdekatan dengan Columbus, OH: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Columbus, OH juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Springfield, OH, Newark, OH or Lancaster, OH, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.