✈ Bas ke Cluj-Napoca Airport (CLJ)

Pilih perjalanan bas ke Cluj-Napoca Airport dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Pada masa ini, kami tidak mempunyai bas intercity dari dan ke Cluj-Napoca Airport. Dalam senarai berikut, anda boleh mencari sambungan bas paling murah di sekeliling Cluj-Napoca Airport serta mod pengangkutan alternatif.
 • Eurolines Germany
  12:00 PTG
  Cluj-Napoca - Autogara Sens Vest
  Tempoh 19h 30m
  7:30 PG
  Munich - Hackerbrücke central bus station
  dariRM 446.57
0 Sambungan bas
1 stesen bas
0 syarikat bas
RM 446.57 perjalanan murah
Anda mahu mengambil bas ke Cluj-Napoca Airport?
CheckMyBus membandingkan semua bas yang sedia ada ke Cluj-Napoca Airport serta menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari Cluj-Napoca Airport untuk hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Cluj-Napoca Airport bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Cluj-Napoca Airport.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Cluj-Napoca Airport sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas anda. Jika anda ingin menaiki bas dari Cluj-Napoca Airport, hanya klik pada anak panah untuk menukarkan arah.
Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Sudah tahu bila anda ingin kembali dari Cluj-Napoca Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, waktu perlepasan dan waktu ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Cluj-Napoca Airport
Nikmati perjalanan anda dengan CheckMyBus

Semua stesen bas di Cluj-Napoca Airport

Stesen
Strada Traian Vuia , 400000 Cluj-Napoca Airport (Romania)

Soalan Lazim (FAQ) untuk laluan bas ke Cluj-Napoca Airport

Bilakah bas akan berlepas ke Cluj-Napoca Airport?

Masa tiba dengan bas perantara di Cluj-Napoca Airport bergantung kepada tempat berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Adakah terdapat laluan terus ke Cluj-Napoca Airport?

Sama ada terdapat laluan terus ke Cluj-Napoca Airport bergantung pada tempat perlepasan anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Cluj-Napoca Airport. Anda cuma perlu ingat bahawa jumlah laluan terus mungkin berkurangan untuk tarikh dan hari perjalanan tertentu.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Cluj-Napoca Airport?

Setiap pengendali bas mempunyai peraturan pengangkutan yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa dalam bas untuk perjalanan ke Cluj-Napoca Airport. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Cluj-Napoca Airport?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas perantara ke Cluj-Napoca Airport mempunyai penyaman udara, soket dan WiFi (kebanyakannya percuma). Sebilangan pengendali bas juga menawarkan makanan ringan dan air minuman (kebanyakannya dengan bayaran tambahan). Gunalah fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan bas ke Cluj-Napoca Airport pada tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.