Bas ke Chamusca

Pilihan perjalanan bas ke Chamusca dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah dari Chamusca
 • Rede Expressos
  3:30 PTG
  Chamusca
  Tempoh 1h 15m
  4:45 PTG
  Lisbon
  dariRM 49.28
0 Sambungan bas
1 stesen bas
0 syarikat bas
RM 49.28 perjalanan murah
Fakta Chamusca
Portugal
10,120
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Chamusca?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Chamusca dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Chamusca bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Chamusca bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Chamusca.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Chamusca sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Chamusca, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Chamusca? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Chamusca.
Nikmati bas anda ke Chamusca dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Chamusca

Stesen
R. Dr. Armando Cumbre 16, 9G48+XP Chamusca (Portugal)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Chamusca

Bilakah bas akan bertolak ke Chamusca?

Masa tiba di Chamusca bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Chamusca?

Sama ada terdapat laluan terus ke Chamusca bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Chamusca. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Chamusca?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Chamusca. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Chamusca?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Tandas selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Ruang simpanan basikal dan Haiwan peliharaan dibenarkan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Chamusca untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Chamusca

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Chamusca
Tiket bas tempatan sehalaRM 7.39
Pas bulananRM 246.41
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 21.68
Teksi jarak pertengahanRM 25.62
Teksi jarak jauhRM 39.41
PetrolRM 6.85
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 36.96
Hidangan 3-course menuRM 67.76
Cappuccino kecilRM 5.67
Satu bir draf besarRM 8.62
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 6.43
Hidangan dagingRM 9.82
Botol airRM 3.78
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 19.71

Bandar-bandar berdekatan dengan Chamusca: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Chamusca juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Leiria, Marinha Grande or Caldas da Rainha, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Chamusca kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Fátima, Nazaré, Coruche dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.