Bas ke Cerignola

Pilihan perjalanan bas ke Cerignola dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Cerignola
 • MarinoBus
  5:45 PG
  Metaponto
  Tempoh 3h 20m
  9:05 PG
  Cerignola
  dariRM 75.27
 • MarinoBus
  5:25 PG
  Scanzano Jonico
  Tempoh 3h 40m
  9:05 PG
  Cerignola
  dariRM 90.32
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Cerignola?
 • FlixBus
  11:10 PG
  Avellino Piazza Kennedy
  Tempoh 1h 30m
  12:40 PTG
  Cerignola (Tamoil)
  dariRM 40.09
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 28/07/2021
493 Sambungan bas
2 stesen bas
3 syarikat bas
RM 15.05 perjalanan murah
Fakta Cerignola
Itali
54,056
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Cerignola?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Cerignola dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Cerignola bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Cerignola bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Cerignola.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Cerignola sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Cerignola, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Cerignola? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Cerignola.
Nikmati bas anda ke Cerignola dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Cerignola

Stesen
Cerignola - Interscambio Terminal BUS
Cerignola (Itali)
Cerignola (Tamoil)
Via Roma 199, 85028 Cerignola (Itali)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Cerignola

Bilakah bas akan bertolak ke Cerignola?

Masa tiba di Cerignola bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Cerignola?

Sama ada terdapat laluan terus ke Cerignola bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Cerignola. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Cerignola?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Cerignola. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Cerignola?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Ruang simpanan bagasi kabin selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Cerignola untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Cerignola

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Cerignola
Tiket bas tempatan sehalaRM 6.02
Pas bulananRM 107.88
Gunakan teksi atau kereta
PetrolRM 6.02
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 50.18
Hidangan 3-course menuRM 81.54
Cappuccino kecilRM 4.77
Satu bir draf besarRM 15.05
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 6.32
Hidangan dagingRM 11.14
Botol airRM 1.76
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 15.05

Bandar-bandar berdekatan dengan Cerignola: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Cerignola juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Foggia, Andria or Barletta, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Cerignola kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Altamura, Molfetta, Potenza dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Bari Airport, Foggia Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.