Bas ke Castro Daire

Pilihan perjalanan bas ke Castro Daire dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Castro Daire
 • Citi Express
  7:00 PG
  Lamego
  Tempoh 0h 25m
  7:25 PG
  Castro Daire
  dariRM 29.03
 • Citi Express
  3:00 PTG
  Peso da Régua
  Tempoh 0h 40m
  3:40 PTG
  Castro Daire
  dariRM 33.87
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Castro Daire?
 • Rede Expressos
  11:00 PTG
  Viseu
  Tempoh 0h 30m
  11:30 PTG
  Castro Daire
  dariRM 29.03
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 22/08/2021
36 Sambungan bas
1 stesen bas
1 syarikat bas
RM 29.03 perjalanan murah
Fakta Castro Daire
Portugal
4,744
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Castro Daire?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Castro Daire dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Castro Daire bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Castro Daire bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Castro Daire.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Castro Daire sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Castro Daire, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Castro Daire? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Castro Daire.
Nikmati bas anda ke Castro Daire dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Castro Daire

Stesen
Castro Daire
Av. Bombeiros Voluntários 71, 3600-187 Castro Daire (Portugal)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Castro Daire

Bilakah bas akan bertolak ke Castro Daire?

Masa tiba di Castro Daire bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Castro Daire?

Sama ada terdapat laluan terus ke Castro Daire bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Castro Daire. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Castro Daire?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Castro Daire. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Castro Daire?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Tandas dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Castro Daire untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Castro Daire: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Castro Daire juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Porto, Vila Nova de Famalicão or Aveiro, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Castro Daire kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Guimarães, Guarda, Viseu dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Porto Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.