Bas ke Carrapateira

Pilihan perjalanan bas ke Carrapateira dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Carrapateira?
 • Rede Expressos
  10:45 PG
  Zambujeira do Mar
  Tempoh 0h 55m
  11:40 PG
  Carrapateira
  dariRM 47.12
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 18/08/2021
0 Sambungan bas
1 stesen bas
0 syarikat bas
RM 93.27 perjalanan murah
Fakta Carrapateira
Portugal
50
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Carrapateira?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Carrapateira dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Carrapateira bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Carrapateira bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Carrapateira.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Carrapateira sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Carrapateira, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Carrapateira? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Carrapateira.
Nikmati bas anda ke Carrapateira dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Carrapateira

Stesen
Carrapateira
8670-230 Carrapateira (Portugal)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Carrapateira

Bilakah bas akan bertolak ke Carrapateira?

Masa tiba di Carrapateira bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Carrapateira?

Sama ada terdapat laluan terus ke Carrapateira bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Carrapateira. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Carrapateira?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Carrapateira. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Carrapateira?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Penyaman Udara selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Tandas dan Ruang simpanan basikal dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Carrapateira untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Carrapateira

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Carrapateira
Tiket bas tempatan sehalaRM 5.89
Pas bulananRM 122.72
Gunakan teksi atau kereta
PetrolRM 7.36
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 54.00
Hidangan 3-course menuRM 92.04
Cappuccino kecilRM 6.63
Satu bir draf besarRM 9.82
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 5.45
Hidangan dagingRM 3.24
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 15.95

Bandar-bandar berdekatan dengan Carrapateira: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Carrapateira juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Portimão, Albufeira or Almancil, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Carrapateira kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Lagoa, Ferreiras, Vila Nova de Milfontes dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.