Bas ke Carletonville

Pilihan perjalanan bas ke Carletonville dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Carletonville
 • Eldo Coaches
  4:25 PTG
  Midrand - Engen Big Bird
  Tempoh 2h 40m
  7:05 PTG
  Carletonville - Engen N12 Convenience Centre
  dariRM 66.70
 • Eldo Coaches
  2:00 PG
  Bloemfontein - Tourist Office
  Tempoh 5h 30m
  7:30 PG
  Carletonville - Engen N12 Convenience Centre
  dariRM 72.03
68 Sambungan bas
1 stesen bas
2 syarikat bas
RM 49.36 perjalanan murah
Fakta Carletonville
Afrika Selatan
182,304
Anda ingin mengambil bas ke Carletonville?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Carletonville dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Carletonville bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Carletonville bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Carletonville.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Carletonville sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Carletonville, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Carletonville? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Carletonville.
Nikmati bas anda ke Carletonville dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Carletonville

Stesen
N12/R500 , 2515 Carletonville (Afrika Selatan)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Carletonville

Bilakah bas akan bertolak ke Carletonville?

Masa tiba di Carletonville bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Carletonville?

Sama ada terdapat laluan terus ke Carletonville bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Carletonville. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Carletonville?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Carletonville. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Carletonville?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Pengangkutan untuk bagasi dan Ruang simpanan bagasi kabin selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Carletonville untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Carletonville: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Carletonville juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Johannesburg, Krugersdorp or Potchefstroom, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Carletonville kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Sasolburg, Rustenburg, Vanderbijlpark dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.