Bas ke Caltanissetta

Pilihan perjalanan bas ke Caltanissetta dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Caltanissetta
 • FlixBus
  6:00 PTG
  Villa San Giovanni - Stazione Ferroviaria
  Tempoh 4h 35m
  10:35 PTG
  Caltanissetta - Bus station
  dariRM 73.58
 • FlixBus
  12:46 PTG
  Castiglione Cosentino - Valle Fontana
  Tempoh 9h 49m
  10:35 PTG
  Caltanissetta - Bus station
  dariRM 94.20

Tiket tren murah ke Caltanissetta
 • Trenitalia
  6:54 PG
  Militello In Val di Catania
  Tempoh 3h 41m
  10:35 PG
  Caltanissetta
  dariRM 63.81
280 Sambungan bas
3 stesen bas
5 syarikat bas
RM 17.67 perjalanan murah
Fakta Caltanissetta
Itali
56,715
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Caltanissetta?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Caltanissetta dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Caltanissetta bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Caltanissetta bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Caltanissetta.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Caltanissetta sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Caltanissetta, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Caltanissetta? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Caltanissetta.
Nikmati bas anda ke Caltanissetta dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Caltanissetta

Stesen
Caltanissetta
Via Rochester 21, 93100 Caltanissetta (Itali)
Caltanissetta - Bus station
Via Colajanni Napoleone 18, Caltanissetta (Itali)
Caltanissetta Central Station
Caltanissetta (Itali)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Caltanissetta

Bilakah bas akan bertolak ke Caltanissetta?

Masa tiba di Caltanissetta bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Caltanissetta?

Sama ada terdapat laluan terus ke Caltanissetta bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Caltanissetta. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Caltanissetta?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Caltanissetta. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Caltanissetta?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Ruang simpanan basikal dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Caltanissetta untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Caltanissetta: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Caltanissetta juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Gela, Vittoria or Paternò, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Caltanissetta kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Licata, Caltagirone, Adrano dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Comiso Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.