Bas dari Bundaberg ke Brisbane

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Bundaberg ke Brisbane

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket manakah yang paling murah untuk laluan bas dari Bundaberg ke Brisbane? Bas apakah yang terpantas? Semasa mencari bas dari Bundaberg ke Brisbane anda boleh membuat perbandingan untuk semual laluan dan syarikat bas. Dengan satu klik cari semua jadual bas!

Bas dari Bundaberg ke Brisbane: Fakta mengenai laluan bas

Bas paling murahRM 133.82
Bas terpantas8h 25m
Bas terawal4:05 PG
Bas terakhir4:05 PG
Laluan bas harian1 Ø
Jarak297.2 km
Syarikat basGreyhound Australia
Sekiranya anda ingin menempah tiket bas dari Bundaberg ke Brisbane, CheckMyBus boleh membantu anda!
Cari waktu yang tepat bas bertolak dari Bundaberg dan tiba di Brisbane bagi hari-hari berikutnya untuk merancang perjalanan anda dengan yakin. Dengan kami, anda akan menerima maklumat mengenai hentian bas yang sedia ada dan semua masa perjalanan serta kemudahan yang ditawarkan oleh pelbagai syarikat bas seperti WiFi dan penghawa dingin. Ingin berjimat? Anda boleh membandingkan harga antara semua syarikat bas yang bergerak dari Bundaberg ke Brisbane untuk mendapatkan harga tiket bas termurah.
Kami akan menunjukkan kepada anda apa yang anda perlu ketahui tentang bas ekspres jarak jauh di Bundaberg untuk membantu anda memulakan perjalanan anda secara lancar serta ketibaan yang selesa di Brisbane Merancang perjalanan yang lebih jauh? Kami juga menunjukkkan kepada anda beberapa pilihan untuk perjalanan yang seterusnya dari Brisbane. Tiada sambungan langsung? Lihat cadangan kami untuk destinasi alternatif dari Bundaberg. Perlu mengambil penerbangan? Bila anda tiba di Brisbane, anda boleh menggunakan enjin carian kami untuk mencari kemudahan perkhidmatan transit ke lapangan terbang yang berdekatan.

Apakah senarai bas termurah yang biasanya beroperasi dari Bundaberg ke Brisbane?

Senarai bas boleh berubah. Semua pengendali bas di bawah biasanya menyediakan perkhidmatan bas dari Bundaberg ke Brisbane tetapi pada masa ini tiada perkhidmatan disediakan.
 • Greyhound Australia
  4:05 PG
  Bundaberg
  Tempoh 8h 25m
  12:30 PTG
  Brisbane
  dariRM 133.82
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 04/10/2021

Bas Bundaberg Brisbane: Maklumat lanjut

Kemas kini hasil carian anda untuk memenuhi keperluan perjalanan anda.
Kami telah menetapkan Bundaberg sebagai tempat berlepas dan Brisbane sebagai destinasi dalam bar carian kami. Anda hanya perlu memilih tarikh perjalanan dari kalendar untuk mengemas kini carian anda. Sebagai cadangan, kami menetapkan tarikh perjalanan lalai untuk beberapa hari awal. Secara amnya, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka.
Adakah anda merancang perjalanan balik? Jika anda sudah pasti bila anda akan pulang dari Brisbane ke Bundaberg, maka anda hanya perlu memilih tarikh kembali untuk mengambil kira ke dalam hasil carian anda.
Jika anda ingin melakukan perjalanan dengan orang lain,sila pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menapis dan menyesuaikan hasil carian mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh menapis hasil carian anda untuk mencari perhentian bas dan syarikat bas yang sesuai dan relevan berdasarkan keperluan anda.
Sementara anda mencari bas dariBundaberg ke Brisbane, anda juga boleh membuat perbandingan dengan mod pengangkutan lain seperti tren, penerbangan dan carpool.
Kami berharap anda dapat menikmati perjalanan bas yang selesa dari Bundaberg ke Brisbane!

Semua perhentian bas di Bundaberg dan Brisbane

Stesen
Brisbane - Albion Station
Brisbane  (Australia)
Brisbane - Altandi station
Brisbane  (Australia)
Brisbane - Bowen Hills
Brisbane  (Australia)
Brisbane - Eagle Junction Station
Brisbane  (Australia)
Brisbane - Fortitude Valley
Brisbane  (Australia)
Brisbane - Park Road Railway Station
Brisbane  (Australia)
Brisbane - South Brisbane Station
Brisbane  (Australia)
Brisbane - Wooloowin station
Brisbane  (Australia)
Brisbane, QLD - CBD
4000  Brisbane  (Australia)
Brisbane, QLD - Roma Street
Brisbane  (Australia)
Brisbane, QLD - Transit Centre
Roma Street, Brisbane Transit Centre 151, 4001  Brisbane  (Australia)

Bas Bundaberg - Brisbane: Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas

Berapakah harga perjalanan bas untuk laluan dari Bundaberg ke Brisbane?

Ia bergantung pada beberapa perkara seperti hari dan masa perjalanan. Perjalanan termurah boleh didapati dari harga RM 133.82. Bandingkan tawaran dan jimat wang!

Berapa lama perjalanan bas dari Bundaberg ke Brisbane akan mengambil?

Bas terpantas dari Bundaberg ke Brisbane hanya mengambil masa 8h 25m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan boleh mengambil masa yang lebih lama ketika trafik.

Adakah terdapat laluan terus dari Bundaberg ke Brisbane?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dari Bundaberg ke Brisbane. Gunalah fungsi carian kami untuk mencari tarikh perjalanan pilihan untuk laluan terus ke Brisbane dari Bundaberg.

Bilakah bas pertama dari Bundaberg bertolak ke Brisbane?

Bas paling awal berlepas dari Bundaberg ke Brisbane pada pukul 4:05 PG. Masa berlepas mungkin akan berbeza pada hujung minggu dan pada hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Bilakah bas terakhir berlepas dari Bundaberg ke Brisbane?

Bas terakhir berlepas dari Bundaberg ke Brisbane pada pukul 4:05 PG. Harap maklum bahawa masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Apakah yang boleh saya bawa semasa perjalanan bas dari Bundaberg ke Brisbane?

Setiap pengendali bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas.Kebanyakan pengendali bas, membolehkan anda membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Bundaberg - Brisbane secara percuma. Dengan enjin carian kami, anda boleh mencari perjalanan bas yang paling sesuai.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas untuk laluan Bundaberg ke Brisbane?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan bas jarak jauh menawarkan kemudahan WiFi supaya anda dapat berhubung sepanjang perjalanan dan berkongsi lokasi anda dengan rakan-rakan. Penyaman udara di dalam bas membolehkan anda menikmati perjalanan yang selesa. Anda boleh menggunakan fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas untuk perjalanan dari Bundaberg ke Brisbane pada tarikh perjalanan tertentu.

Bandingkan Bundaberg dan Brisbane

Laluan bas dariBundaberg dan Brisbane

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.