✈ Bas ke Buenos Aires - Jorge Newbery International Airport (AEP)

Pilih perjalanan bas ke Buenos Aires - Jorge Newbery International Airport dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Buenos Aires - Jorge Newbery International Airport
 • Tienda León
  12:00 PG
  Ministro Pistarini Airport Buenos Aires
  Tempoh 1h 30m
  1:30 PG
  Jorge Newbery Airport Buenos Aires
  dariRM 41.57
8 Sambungan bas
1 stesen bas
2 syarikat bas
RM 41.57 perjalanan murah
Anda mahu mengambil bas ke Buenos Aires - Jorge Newbery International Airport?
CheckMyBus membandingkan semua bas yang sedia ada ke Buenos Aires - Jorge Newbery International Airport serta menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari Buenos Aires - Jorge Newbery International Airport untuk hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Buenos Aires - Jorge Newbery International Airport bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Buenos Aires - Jorge Newbery International Airport.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Buenos Aires - Jorge Newbery International Airport sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas anda. Jika anda ingin menaiki bas dari Buenos Aires - Jorge Newbery International Airport, hanya klik pada anak panah untuk menukarkan arah.
Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Sudah tahu bila anda ingin kembali dari Buenos Aires - Jorge Newbery International Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, waktu perlepasan dan waktu ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Buenos Aires - Jorge Newbery International Airport
Nikmati perjalanan anda dengan CheckMyBus

Semua stesen bas di Buenos Aires - Jorge Newbery International Airport

Stesen
Buenos Aires - Jorge Newbery International Airport (Argentina)
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.