✈ Bas ke Brno Airport (BRQ)

Pilih perjalanan bas ke Brno Airport dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Tiket tren murah ke Brno Airport
 • Deutsche Bahn
  5:04 PG
  Annaberg-Buchholz
  Tempoh 8h 15m
  1:19 PTG
  Brno Airport
  dariRM 196.19
Tiket bas murah dari Brno Airport
 • Tourist Service Holding
  6:00 PTG
  Brno Airport
  Tempoh 2h 0m
  8:00 PTG
  Vienna
  dariRM 49.17
 • Gepard Express
  2:20 PG
  Brno Airport
  Tempoh 1h 50m
  4:10 PG
  Vienna Airport
  dariRM 73.95

Tiket tren murah dari Brno Airport
 • RegioJet Train
  9:00 PG
  Brno Airport
  Tempoh 2h 55m
  11:55 PG
  Prague Airport
  dariRM 34.42
 • Deutsche Bahn
  2:39 PTG
  Brno Airport
  Tempoh 9h 7m
  11:46 PTG
  Annaberg-Buchholz
  dariRM 171.60
0 Sambungan bas
1 stesen bas
0 syarikat bas
RM 34.42 perjalanan murah
Anda mahu mengambil bas ke Brno Airport?
CheckMyBus membandingkan semua bas yang sedia ada ke Brno Airport serta menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari Brno Airport untuk hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Brno Airport bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Brno Airport.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Brno Airport sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas anda. Jika anda ingin menaiki bas dari Brno Airport, hanya klik pada anak panah untuk menukarkan arah.
Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Sudah tahu bila anda ingin kembali dari Brno Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, waktu perlepasan dan waktu ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Brno Airport
Nikmati perjalanan anda dengan CheckMyBus

Semua stesen bas di Brno Airport

Stesen
Brno Airport (Republik Czech)

Soalan Lazim (FAQ) untuk laluan bas ke Brno Airport

Bilakah bas akan berlepas ke Brno Airport?

Masa tiba dengan bas perantara di Brno Airport bergantung kepada tempat berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Adakah terdapat laluan terus ke Brno Airport?

Sama ada terdapat laluan terus ke Brno Airport bergantung pada tempat perlepasan anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Brno Airport. Anda cuma perlu ingat bahawa jumlah laluan terus mungkin berkurangan untuk tarikh dan hari perjalanan tertentu.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Brno Airport?

Setiap pengendali bas mempunyai peraturan pengangkutan yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa dalam bas untuk perjalanan ke Brno Airport. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Brno Airport?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas perantara ke Brno Airport mempunyai penyaman udara, soket dan WiFi (kebanyakannya percuma). Sebilangan pengendali bas juga menawarkan makanan ringan dan air minuman (kebanyakannya dengan bayaran tambahan). Gunalah fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan bas ke Brno Airport pada tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.