✈ Bas ke Bratislava Airport (BTS)

Pilih perjalanan bas ke Bratislava Airport dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Bratislava Airport
 • Slovak Lines
  8:30 PG
  Vienna Airport
  Tempoh 0h 50m
  9:20 PG
  Bratislava Airport
  dariRM 23.79
 • Slovak Lines
  10:00 PG
  Vienna
  Tempoh 1h 20m
  11:20 PG
  Bratislava Airport
  dariRM 23.79

Tiket tren murah ke Bratislava Airport
 • RegioJet Train
  9:42 PG
  Brno Airport
  Tempoh 1h 30m
  11:12 PG
  Bratislava Airport
  dariRM 29.13
 • RegioJet Train
  7:20 PG
  Prague Airport
  Tempoh 3h 52m
  11:12 PG
  Bratislava Airport
  dariRM 63.11
 • RegioJet Train
  9:00 PG
  Košice Airport
  Tempoh 4h 47m
  1:47 PTG
  Bratislava Airport
  dariRM 121.37
144 Sambungan bas
1 stesen bas
2 syarikat bas
RM 23.79 perjalanan murah
Anda mahu mengambil bas ke Bratislava Airport?
CheckMyBus membandingkan semua bas yang sedia ada ke Bratislava Airport serta menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari Bratislava Airport untuk hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Bratislava Airport bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Bratislava Airport.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Bratislava Airport sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas anda. Jika anda ingin menaiki bas dari Bratislava Airport, hanya klik pada anak panah untuk menukarkan arah.
Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Sudah tahu bila anda ingin kembali dari Bratislava Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, waktu perlepasan dan waktu ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Bratislava Airport
Nikmati perjalanan anda dengan CheckMyBus

Semua stesen bas di Bratislava Airport

Stesen
Bratislava Letisko Airport BTS , Bratislava Airport (Slovakia)

Soalan Lazim (FAQ) untuk laluan bas ke Bratislava Airport

Bilakah bas akan berlepas ke Bratislava Airport?

Masa tiba dengan bas perantara di Bratislava Airport bergantung kepada tempat berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Adakah terdapat laluan terus ke Bratislava Airport?

Sama ada terdapat laluan terus ke Bratislava Airport bergantung pada tempat perlepasan anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Bratislava Airport. Anda cuma perlu ingat bahawa jumlah laluan terus mungkin berkurangan untuk tarikh dan hari perjalanan tertentu.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Bratislava Airport?

Setiap pengendali bas mempunyai peraturan pengangkutan yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa dalam bas untuk perjalanan ke Bratislava Airport. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Bratislava Airport?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas perantara ke Bratislava Airport mempunyai penyaman udara, soket dan WiFi (kebanyakannya percuma). Sebilangan pengendali bas juga menawarkan makanan ringan dan air minuman (kebanyakannya dengan bayaran tambahan). Gunalah fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan bas ke Bratislava Airport pada tarikh perjalanan pilihan anda.

Bratislava Airport maklumat perjalanan

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Bratislava Airport
Tiket bas tempatan sehalaRM 4.37
Pas bulananRM 130.59
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 19.08
Teksi jarak pertengahanRM 24.90
Teksi jarak jauhRM 45.27
PetrolRM 6.04
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.