Bas ke Bolu

Pilihan perjalanan bas ke Bolu dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Bolu
 • Efe Tur
  2:00 PTG
  Ankara - Central bus station
  Tempoh 2h 30m
  4:30 PTG
  Bolu - Central bus station
  dariRM 25.42
 • Efe Tur
  12:45 PG
  Mengen station
  Tempoh 1h 15m
  2:00 PG
  Bolu - Central bus station
  dariRM 25.42
 • Köksallar Turizm
  8:30 PG
  Istanbul Sabiha Gökçen Airport
  Tempoh 5h 30m
  2:00 PTG
  Bolu
  dariRM 29.54
 • Metro Turizm
  9:00 PG
  Izmit - Central bus station
  Tempoh 2h 30m
  11:30 PG
  Bolu - Central bus station
  dariRM 30.50
358 Sambungan bas
3 stesen bas
3 syarikat bas
RM 21.46 perjalanan murah
Fakta Bolu
Turki
96,629
Turkish lira
Anda ingin mengambil bas ke Bolu?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Bolu dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Bolu bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Bolu bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Bolu.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Bolu sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Bolu, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Bolu? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Bolu.
Nikmati bas anda ke Bolu dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Bolu

Stesen
Otogar , 14300 Bolu (Turki)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Bolu

Bilakah bas akan bertolak ke Bolu?

Masa tiba di Bolu bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Bolu?

Sama ada terdapat laluan terus ke Bolu bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Bolu. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Bolu?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Bolu. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Bolu?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Pengangutan untuk bagasi besar dan Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Bolu untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Bolu

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.