Bas ke Bjelovar

Pilihan perjalanan bas ke Bjelovar dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Tiket tren murah dari Bjelovar
 • Deutsche Bahn
  5:59 PG
  Bjelovar
  Tempoh 14h 0m
  7:59 PTG
  Stuttgart
  dariRM 294.04
48 Sambungan bas
1 stesen bas
4 syarikat bas
RM 294.04 perjalanan murah
Fakta Bjelovar
Croatia
28,275
Croatian kuna
Anda ingin mengambil bas ke Bjelovar?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Bjelovar dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Bjelovar bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Bjelovar bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Bjelovar.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Bjelovar sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Bjelovar, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Bjelovar? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Bjelovar.
Nikmati bas anda ke Bjelovar dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Bjelovar

Stesen
Bjelovar - Train station
Trg Kralja Tomislava , 43000 Bjelovar (Croatia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Bjelovar

Bilakah bas akan bertolak ke Bjelovar?

Masa tiba di Bjelovar bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Bjelovar?

Sama ada terdapat laluan terus ke Bjelovar bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Bjelovar. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Bjelovar?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Bjelovar. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Bjelovar?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Bjelovar untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Bjelovar

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Bjelovar
Tiket bas tempatan sehalaRM 7.85
Pas bulananRM 196.18
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 17.66
Teksi jarak pertengahanRM 26.82
Teksi jarak jauhRM 58.88
PetrolRM 6.21
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 26.16
Hidangan 3-course menuRM 60.49
Cappuccino kecilRM 5.39
Satu bir draf besarRM 7.85
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 7.65
Hidangan dagingRM 10.99
Botol airRM 4.14
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 19.62

Bandar-bandar berdekatan dengan Bjelovar: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Bjelovar juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Zagreb, Sesvete or Nagykanizsa, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Bjelovar kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Varaždin, Koprivnica, Čakovec dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.