✈ Bas ke Billund Airport (BLL)

Pilih perjalanan bas ke Billund Airport dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Tiket tren murah dari Billund Airport
 • DSB
  11:46 PG
  Billund Airport
  Tempoh 6h 16m
  6:02 PTG
  Hamburg Airport
  dariRM 167.67
30 Sambungan bas
1 stesen bas
1 syarikat bas
RM 167.67 perjalanan murah
Anda mahu mengambil bas ke Billund Airport?
CheckMyBus membandingkan semua bas yang sedia ada ke Billund Airport serta menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari Billund Airport untuk hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Billund Airport bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Billund Airport.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Billund Airport sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas anda. Jika anda ingin menaiki bas dari Billund Airport, hanya klik pada anak panah untuk menukarkan arah.
Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Sudah tahu bila anda ingin kembali dari Billund Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, waktu perlepasan dan waktu ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Billund Airport
Nikmati perjalanan anda dengan CheckMyBus

Semua stesen bas di Billund Airport

Stesen
Passagerterminalen 1 , 7190 Billund Airport (Denmark)
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.