Bas ke Bath

Pilihan perjalanan bas ke Bath dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Bath?
 • National Express
  9:10 PG
  London Heathrow Airport - T5
  Tempoh 4h 55m
  2:05 PTG
  Bath - Bus Station
  dariRM 16.63
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 13/07/2021
261 Sambungan bas
5 stesen bas
2 syarikat bas
RM 5.68 perjalanan murah
Fakta Bath
United Kingdom
93,238
British Pound
Anda ingin mengambil bas ke Bath?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Bath dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Bath bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Bath bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Bath.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Bath sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Bath, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Bath? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Bath.
Nikmati bas anda ke Bath dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Bath

Stesen
Bath - Bear Flat
Wellsway 6A, BA2 3AQ Bath (United Kingdom)
Bath - Bus Station
Dorchester Street 4, BA1 1AT Bath (United Kingdom)
Bath - London Road
London Rd , BA1 6AT Bath (United Kingdom)
Bath - Spa University
BA2 9BJ Bath (United Kingdom)
Bath - University
Convocation Ave 274, BA2 Bath (United Kingdom)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Bath

Bilakah bas akan bertolak ke Bath?

Masa tiba di Bath bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Bath?

Sama ada terdapat laluan terus ke Bath bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Bath. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Bath?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Bath. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Bath?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Tandas selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Ruang simpanan basikal dan Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Bath untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Maklumat perjalanan Bath

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Bath
Tiket bas tempatan sehalaRM 12.61
Pas bulananRM 361.18
Orang menggunakan bas atau trem20 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 32.10
Teksi jarak pertengahanRM 60.76
Teksi jarak jauhRM 161.07
PetrolRM 6.59
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 68.80
Hidangan 3-course menuRM 143.32
Cappuccino kecilRM 13.95
Satu bir draf besarRM 22.36
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 16.33
Hidangan dagingRM 26.75
Botol airRM 4.49
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 68.80

Laluan bas paling popular dari dan ke Bath

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraBath dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.
Bas perantara popular ke lapangan terbang

Bandar-bandar berdekatan dengan Bath: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Bath juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Cardiff, Bristol or Swindon, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Bath kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Poole, Gloucester, Newport (Wales) dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Bournemouth Airport, Cardiff Airport, Bristol Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.