Harga bas terbaik dari 5000+ syarikat!

Bas dari Bachok ke Putrajaya dari RM 50

Bandingkan 1 syarikat dan dapatkan harga terbaik dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Bandingkan semua jadual waktu untuk bas dari Bachok ke Putrajaya

Berikut ialah pilihan perjalanan bas paling murah dari jadual daripada Bachok ke Putrajaya daripada pelbagai pengendali bas seperti Ekspres Perdana untuk hari-hari berikutnya .
hari ini
esok
Jumaat
Sabtu
Ahad
Isnin
dari RM 50
Selasa

Perjalanan bas paling murah Isnin

Harga adalah untuk sehala dan satu orang
 • Ekspres Perdana
  9h 18m
  8:30 PG
  Bachok
  Tok Bali
  5:48 PTG
  Putrajaya
  Sentral
  Ekspres Perdana
  Economy
  RM 50
 • Ekspres Perdana
  9h 18m
  8:30 PTG
  Bachok
  Tok Bali
  5:48 PG
  Putrajaya
  Sentral
  Ekspres Perdana
  Economy
  RM 50

Fakta tentang bas daripada Bachok ke Putrajaya

Bandingkan semua penyedia seperti Ekspres Perdana yang melakukan perjalanan 2 kali setiap hari dengan bas dari Bachok ke Putrajaya dalam satu klik! Tempah tiket bas anda dari Bachok ke Putrajaya bermula dari RM 50!

Bas paling murah RM 50
Bas terpantas 9h 18m
Bas terawal 8:30 PG
Bas terakhir 8:30 PTG
Laluan bas harian 2 Ø
Jarak 354.7 km
Syarikat bas Ekspres Perdana

Sambungan bas termurah dari Bachok ke Putrajaya

Setiap hari, 2 bas daripada 1 syarikat bas meninggalkan Bachok untuk Putrajaya: dalam jadual di bawah, anda akan menemui harga termurah untuk bas di laluan ini, bermula dari 24/07/2024 dan untuk hari-hari berikutnya.

Isnin
Selasa
Rabu
Khamis
Jumaat
Sabtu
Ahad
Isnin 22/07
Selasa 23/07
Rabu 24/07
Khamis 25/07
Jumaat 26/07
Sabtu 27/07
Ahad 28/07
Isnin 29/07
RM 50
Selasa 30/07
Rabu 31/07
RM 50
Khamis 01/08
Jumaat 02/08
Sabtu 03/08
Ahad 04/08
Isnin 05/08
Selasa 06/08
Rabu 07/08
Khamis 08/08
Jumaat 09/08
Sabtu 10/08
Ahad 11/08
Isnin 12/08
Selasa 13/08
Rabu 14/08
Khamis 15/08
Jumaat 16/08
Sabtu 17/08
Ahad 18/08

Bagaimana untuk menjimatkan wang dalam perjalanan daripada Bachok kepada Putrajaya

Perjalanan boleh mahal, tetapi ia tidak perlu! Adakah anda ingin mengelak daripada membayar harga yang teruk untuk perjalanan anda? Kemudian ikuti langkah cepat ini untuk menjimatkan wang:

Tempah tiket daripada Bachok ke Putrajaya lebih awal! Lebih awal anda menempah, lebih murah biasanya harganya. Selain itu, anda pasti akan mendapat tempat di dalam bas daripada Bachok ke Putrajaya, berbanding jika anda membelinya pada saat akhir atau terus di stesen .

Jika boleh, elakkan perjalanan pada waktu puncak. Daripada hujung minggu, cuba melancong sepanjang minggu. Perjalanan pada waktu petang atau malam ia juga lebih murah, dan kemudiannya bas dari Bachok ke Putrajaya juga lebih kosong.

Semua stesen bas dan perhentian di Bachok dan Putrajaya

Peta di bawah menunjukkan kepada anda tempat untuk mencari semua stesen bas di Bachok dan Putrajaya.

Perkhidmatan dan Keselesaan di dalam bas daripada Bachok ke Putrajaya

Ingin tahu kelas tempat duduk yang tersedia pada bas daripada Bachok hingga Putrajaya? Atau syarikat bas manakah yang menyediakan laluan Bachok ke Putrajaya? Di bawah anda akan menemui jawapan kepada soalan anda.

Soalan lazim tentang bas Bachok ke Putrajaya

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Bachok Putrajaya?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Bachok-Putrajaya boleh didapati dari harga RM 50. Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah penjimatan saya apabila membandingkan semua bas dari Bachok ke Putrajaya?

1 syarikat menawarkan laluan ini dengan harga tiket antara RM 50 dan RM 50. Para penumpang dinasihatkan membuat pembelian tiket seawal mungkin untuk memastikan tiket termurah boleh didapati ke Putrajaya.

Secara purata, berapa banyak sambungan tersedia dari Bachok ke Putrajaya setiap hari?

Setiap hari, laluan bas Bachok ke Putrajaya dilayan oleh kira-kira 2 sambungan. Dengan carian kami, anda boleh membandingkan masa bas untuk mencari perjalanan yang sempurna.

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Putrajaya dari Bachok?

Bas perantara terpantas dari Bachok ke Putrajaya ditawarkan oleh Ekspres Perdana dan mengambil masa 9h 18m jam. Tiket bas untuk laluan ini berharga RM 50. Dalam konteks ini, tempoh masa perjalanan bas boleh mengambil masa yang lama akibat kesesakan trafik.

Pukul berapa bas pertama dari Bachok ke Putrajaya akan berlepas?

Bas paling awal ke Putrajaya akan berlepas dari Bachok pada pukul 8:30 PG. Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Bachok ke Putrajaya?

Bas terakhir akan berlepas ke Putrajaya dari Bachok pada pukul 8:30 PTG Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pengendali bas manakah yang beroperasi untuk laluan Bachok Putrajaya ?

Sekiranya anda mengambil bas perantara dari Bachok ke Putrajaya, para penumpang boleh melakukan perjalanan mereka dengan syarikat bas Ekspres Perdana. Anda boleh membandingkan semua tiket bas yang sedia ada dengan enjin carian kami dan menempah tiket yang sesuai untuk anda.

Adakah terdapat bas terus antara Bachok dan Putrajaya?

Anda boleh menyemak semua sambungan langsung antara Bachok dan Putrajaya dengan menggunakan carian dan melihat bahagian Perturakan dalam penapis kami. Ini ialah beberapa syarikat yang menawarkan bas terus: Ekspres Perdana.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Putrajaya dari Bachok?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Bachok - Putrajaya secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Bachok - Putrajaya?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Bachok ke Putrajaya untuk perjalanan anda.

Kelas tempat duduk yang tersedia yang ditawarkan pada laluan bas Bachok ke Putrajaya

Economy
Economy

Pilihan termurah tersedia untuk tiket anda, ia biasanya disertakan dengan tempat duduk boleh lipat dan AC.

Lebih banyak laluan bas dari Bachok dan Putrajaya

Berikut ialah gambaran keseluruhan laluan bas paling popular daripada Bachok dan daripada Putrajaya. Hanya klik pada sambungan pilihan anda, dan anda akan menemui semua butiran tentang laluan bas anda!

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.