Harga bas terbaik dari 5000+ syarikat!

Bas dari Bachok ke Gambang dari

Bandingkan syarikat dan dapatkan harga terbaik dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Bandingkan semua jadual waktu untuk bas dari Bachok ke Gambang

Berikut ialah pilihan perjalanan bas paling murah dari jadual daripada Bachok ke Gambang daripada pelbagai pengendali bas seperti untuk hari-hari berikutnya .
hari ini
esok
Jumaat
Sabtu
Ahad
Isnin
dari RM 36
Selasa

Perjalanan bas paling murah Isnin

Harga adalah untuk sehala dan satu orang
 • E-Mutiara
  0h 0m
  9:50 PTG
  Bachok
  Tok Bali
  9:50 PTG
  Gambang
  UMP (Lebuhraya MEC)
  E-Mutiara
  Economy
  RM 36

Sambungan bas termurah dari Bachok ke Gambang

Setiap hari, bas daripada syarikat bas meninggalkan Bachok untuk Gambang: dalam jadual di bawah, anda akan menemui harga termurah untuk bas di laluan ini, bermula dari 24/07/2024 dan untuk hari-hari berikutnya.

Isnin
Selasa
Rabu
Khamis
Jumaat
Sabtu
Ahad
Isnin 22/07
Selasa 23/07
Rabu 24/07
Khamis 25/07
Jumaat 26/07
Sabtu 27/07
Ahad 28/07
Isnin 29/07
RM 36
Selasa 30/07
Rabu 31/07
RM 35
Khamis 01/08
Jumaat 02/08
Sabtu 03/08
Ahad 04/08
Isnin 05/08
Selasa 06/08
Rabu 07/08
Khamis 08/08
Jumaat 09/08
Sabtu 10/08
Ahad 11/08
Isnin 12/08
Selasa 13/08
Rabu 14/08
Khamis 15/08
Jumaat 16/08
Sabtu 17/08
Ahad 18/08

Bagaimana untuk menjimatkan wang dalam perjalanan daripada Bachok kepada Gambang

Perjalanan boleh mahal, tetapi ia tidak perlu! Adakah anda ingin mengelak daripada membayar harga yang teruk untuk perjalanan anda? Kemudian ikuti langkah cepat ini untuk menjimatkan wang:

Tempah tiket daripada Bachok ke Gambang lebih awal! Lebih awal anda menempah, lebih murah biasanya harganya. Selain itu, anda pasti akan mendapat tempat di dalam bas daripada Bachok ke Gambang, berbanding jika anda membelinya pada saat akhir atau terus di stesen .

Jika boleh, elakkan perjalanan pada waktu puncak. Daripada hujung minggu, cuba melancong sepanjang minggu. Perjalanan pada waktu petang atau malam ia juga lebih murah, dan kemudiannya bas dari Bachok ke Gambang juga lebih kosong.

Semua stesen bas dan perhentian di Bachok dan Gambang

Peta di bawah menunjukkan kepada anda tempat untuk mencari semua stesen bas di Bachok dan Gambang.

Perkhidmatan dan Keselesaan di dalam bas daripada Bachok ke Gambang

Ingin tahu kelas tempat duduk yang tersedia pada bas daripada Bachok hingga Gambang? Atau syarikat bas manakah yang menyediakan laluan Bachok ke Gambang? Di bawah anda akan menemui jawapan kepada soalan anda.

Soalan lazim tentang bas Bachok ke Gambang

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Bachok Gambang?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Bachok-Gambang boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah penjimatan saya apabila membandingkan semua bas dari Bachok ke Gambang?

syarikat menawarkan laluan ini dengan harga tiket antara dan . Para penumpang dinasihatkan membuat pembelian tiket seawal mungkin untuk memastikan tiket termurah boleh didapati ke Gambang.

Secara purata, berapa banyak sambungan tersedia dari Bachok ke Gambang setiap hari?

Setiap hari, laluan bas Bachok ke Gambang dilayan oleh kira-kira sambungan. Dengan carian kami, anda boleh membandingkan masa bas untuk mencari perjalanan yang sempurna.

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Gambang dari Bachok?

Bas perantara terpantas dari Bachok ke Gambang ditawarkan oleh dan mengambil masa jam. Tiket bas untuk laluan ini berharga . Dalam konteks ini, tempoh masa perjalanan bas boleh mengambil masa yang lama akibat kesesakan trafik.

Pukul berapa bas pertama dari Bachok ke Gambang akan berlepas?

Bas paling awal ke Gambang akan berlepas dari Bachok pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Bachok ke Gambang?

Bas terakhir akan berlepas ke Gambang dari Bachok pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pengendali bas manakah yang beroperasi untuk laluan Bachok Gambang ?

Sekiranya anda mengambil bas perantara dari Bachok ke Gambang, para penumpang boleh melakukan perjalanan mereka dengan syarikat bas . Anda boleh membandingkan semua tiket bas yang sedia ada dengan enjin carian kami dan menempah tiket yang sesuai untuk anda.

Adakah terdapat bas terus antara Bachok dan Gambang?

Anda boleh menyemak semua sambungan langsung antara Bachok dan Gambang dengan menggunakan carian dan melihat bahagian Perturakan dalam penapis kami. Ini ialah beberapa syarikat yang menawarkan bas terus: .

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Gambang dari Bachok?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Bachok - Gambang secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Bachok - Gambang?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Bachok ke Gambang untuk perjalanan anda.

Kelas tempat duduk yang tersedia yang ditawarkan pada laluan bas Bachok ke Gambang

Economy
Economy

Pilihan termurah tersedia untuk tiket anda, ia biasanya disertakan dengan tempat duduk boleh lipat dan AC.

Lebih banyak laluan bas dari Bachok dan Gambang

Berikut ialah gambaran keseluruhan laluan bas paling popular daripada Bachok dan daripada Gambang. Hanya klik pada sambungan pilihan anda, dan anda akan menemui semua butiran tentang laluan bas anda!

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.