Bas ke Araxá

Pilihan perjalanan bas ke Araxá dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah dari Araxá
 • Expresso Adamantina
  9:10 PTG
  Araxá, MG - Bus Station
  Tempoh 3h 10m
  12:20 PG
  Franca, SP - central bus station
  dariRM 46.95
152 Sambungan bas
1 stesen bas
5 syarikat bas
RM 46.95 perjalanan murah
Fakta Araxá
Brazil
102,238
Brazilian real
Anda ingin mengambil bas ke Araxá?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Araxá dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Araxá bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Araxá bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Araxá.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Araxá sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Araxá, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Araxá? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Araxá.
Nikmati bas anda ke Araxá dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Araxá

Stesen
R. Antônio Alves da Costa , 38183-058 Araxá (Brazil)
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.