Bas dari Simpang Empat ke Kota Bharu

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Simpang Empat ke Kota Bharu

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket manakah yang paling murah untuk laluan bas dari Simpang Empat ke Kota Bharu? Bas apakah yang terpantas? Semasa mencari bas dari Simpang Empat ke Kota Bharu anda boleh membuat perbandingan untuk semual laluan dan syarikat bas. Dengan satu klik cari semua jadual bas!
Sekiranya anda ingin menempah tiket bas dari Simpang Empat ke Kota Bharu, CheckMyBus boleh membantu anda!
Cari waktu yang tepat bas bertolak dari Simpang Empat dan tiba di Kota Bharu bagi hari-hari berikutnya untuk merancang perjalanan anda dengan yakin. Dengan kami, anda akan menerima maklumat mengenai hentian bas yang sedia ada dan semua masa perjalanan serta kemudahan yang ditawarkan oleh pelbagai syarikat bas seperti WiFi dan penghawa dingin. Ingin berjimat? Anda boleh membandingkan harga antara semua syarikat bas yang bergerak dari Simpang Empat ke Kota Bharu untuk mendapatkan harga tiket bas termurah.
Kami akan menunjukkan kepada anda apa yang anda perlu ketahui tentang bas ekspres jarak jauh di Simpang Empat untuk membantu anda memulakan perjalanan anda secara lancar serta ketibaan yang selesa di Kota Bharu Merancang perjalanan yang lebih jauh? Kami juga menunjukkkan kepada anda beberapa pilihan untuk perjalanan yang seterusnya dari Kota Bharu. Tiada sambungan langsung? Lihat cadangan kami untuk destinasi alternatif dari Simpang Empat. Perlu mengambil penerbangan? Bila anda tiba di Kota Bharu, anda boleh menggunakan enjin carian kami untuk mencari kemudahan perkhidmatan transit ke lapangan terbang yang berdekatan.

Bas Simpang Empat Kota Bharu: Maklumat lanjut

Kemas kini hasil carian anda untuk memenuhi keperluan perjalanan anda.
Kami telah menetapkan Simpang Empat sebagai tempat berlepas dan Kota Bharu sebagai destinasi dalam bar carian kami. Anda hanya perlu memilih tarikh perjalanan dari kalendar untuk mengemas kini carian anda. Sebagai cadangan, kami menetapkan tarikh perjalanan lalai untuk beberapa hari awal. Secara amnya, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka.
Adakah anda merancang perjalanan balik? Jika anda sudah pasti bila anda akan pulang dari Kota Bharu ke Simpang Empat, maka anda hanya perlu memilih tarikh kembali untuk mengambil kira ke dalam hasil carian anda.
Jika anda ingin melakukan perjalanan dengan orang lain,sila pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menapis dan menyesuaikan hasil carian mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh menapis hasil carian anda untuk mencari perhentian bas dan syarikat bas yang sesuai dan relevan berdasarkan keperluan anda.
Sementara anda mencari bas dariSimpang Empat ke Kota Bharu, anda juga boleh membuat perbandingan dengan mod pengangkutan lain seperti tren, penerbangan dan carpool.
Kami berharap anda dapat menikmati perjalanan bas yang selesa dari Simpang Empat ke Kota Bharu!

Semua perhentian bas di Simpang Empat dan Kota Bharu

Stesen
Kota Bharu - Mini Terminal Kubang Kerian
131 , 16150  Kota Bharu  (Malaysia)
Kota Bharu - Nilam Puri
Jalan Kuala Krai KM 12, 16010  Kota Bharu  (Malaysia)
Kota Bharu - Stesen Bas
Jalan Padang Garong , 15000  Kota Bharu  (Malaysia)
Kota Bharu - Teluk Mersira
Kota Bharu  (Malaysia)
Kota Bharu - Terminal Bas Ekspres
Jalan Maulana Khurasan , 15050  Kota Bharu  (Malaysia)

Bas Simpang Empat - Kota Bharu: Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas

Berapakah harga perjalanan bas untuk laluan dari Simpang Empat ke Kota Bharu?

Ia bergantung pada beberapa perkara seperti hari dan masa perjalanan. Perjalanan termurah boleh didapati dari harga . Bandingkan tawaran dan jimat wang!

Berapa lama perjalanan bas dari Simpang Empat ke Kota Bharu akan mengambil?

Bas terpantas dari Simpang Empat ke Kota Bharu hanya mengambil masa . Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan boleh mengambil masa yang lebih lama ketika trafik.

Adakah terdapat laluan terus dari Simpang Empat ke Kota Bharu?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dari Simpang Empat ke Kota Bharu. Gunalah fungsi carian kami untuk mencari tarikh perjalanan pilihan untuk laluan terus ke Kota Bharu dari Simpang Empat.

Bilakah bas pertama dari Simpang Empat bertolak ke Kota Bharu?

Bas paling awal berlepas dari Simpang Empat ke Kota Bharu pada pukul . Masa berlepas mungkin akan berbeza pada hujung minggu dan pada hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Bilakah bas terakhir berlepas dari Simpang Empat ke Kota Bharu?

Bas terakhir berlepas dari Simpang Empat ke Kota Bharu pada pukul . Harap maklum bahawa masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Apakah yang boleh saya bawa semasa perjalanan bas dari Simpang Empat ke Kota Bharu?

Setiap pengendali bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas.Kebanyakan pengendali bas, membolehkan anda membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Simpang Empat - Kota Bharu secara percuma. Dengan enjin carian kami, anda boleh mencari perjalanan bas yang paling sesuai.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas untuk laluan Simpang Empat ke Kota Bharu?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan bas jarak jauh menawarkan kemudahan WiFi supaya anda dapat berhubung sepanjang perjalanan dan berkongsi lokasi anda dengan rakan-rakan. Penyaman udara di dalam bas membolehkan anda menikmati perjalanan yang selesa. Anda boleh menggunakan fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas untuk perjalanan dari Simpang Empat ke Kota Bharu pada tarikh perjalanan tertentu.

Bandingkan Simpang Empat dan Kota Bharu

Laluan bas dariSimpang Empat dan Kota Bharu

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.