Bas San Diego International Airport ke Santa Ana dan kembali

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Santa Ana ke San Diego International Airport dan kembali

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
2094 Syarikat - 5,644,698 Sambungan
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Maklumat mengenai sambungan, kemudahan dan perkhidmatan bas

Anda mahu mengambil bas dari San Diego International Airport ke Santa Ana atau sebaliknya?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas perantara antara San Diego International Airport dan Santa Ana yang ada dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari Santa Ana ke San Diego International Airport untuk masa akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di San Diego International Airport dan Santa Ana bagi memudahkan orientasi. Di samping itu, anda akan mendapati semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Santa Ana serta destinasi alternatif San Diego International Airport.
Anda lebih suka mencari?
Dalam carian kami, tempat berlepas San Diego International Airport dan destinasi anda telah diisi. Sekiranya anda perlu mengubah arah perjalanan anda iaitu dari Santa Ana ke San Diego International Airport, sila klik di anak panah.
Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Santa Ana ke San Diego International Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang bersama anda dan mulakan pencarian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas supaya anda tidak akan terlepas penerbangan anda.
Jika ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan yang lain dari San Diego International Airport ke Santa Ana seperti tren, carpool dan kapal terbang.
Nikmati perjalanan bas dari San Diego International Airport ke Santa Ana dengan CheckMyBus!

Perhentian bas di San Diego International Airport dan Santa Ana

Stesen
W 1st St 101-155, 92701 Santa Ana (Amerika Syarikat)
1000 E Santa Ana Blvd 105, 92701 Santa Ana (Amerika Syarikat)

Bandingkan San Diego International Airport dan Santa Ana

Teruskan perjalanan anda

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma