Bas Langkawi ke Surat Thani dan kembali

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Surat Thani ke Langkawi dan kembali

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
2094 Syarikat - 5,643,220 Sambungan
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Maklumat mengenai sambungan, kemudahan dan perkhidmatan bas

Anda mahu mengambil bas dari Langkawi ke Surat Thani atau sebaliknya?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada antara Langkawi dan Surat Thani dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini anda dapat melihat sambungan yang paling murah dari Surat Thani ke Langkawi untuk beberapa hari akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Langkawi dan Surat Thani yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Surat Thani, destinasi alternatif dari Langkawi serta perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang yang paling popular dari Langkawi dan Surat Thani.
Anda lebih suka mencari? Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Langkawi dan destinasi Surat Thani. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Surat Thani ke Langkawi, sila klik di anak panah ini.
Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Surat Thani ke Langkawi.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang berjalan bersama anda dan mulakan pencarian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Langkawi - Surat Thani.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Langkawi ke Surat Thani dengan CheckMyBus!

Perhentian bas di Langkawi dan Surat Thani

Stesen
Mueang Surat Thani District , Surat Thani (Thailand)
84000 Surat Thani (Thailand)
Surat Thani (Thailand)
Soi Talad Mai 8, 84000 Surat Thani (Thailand)
Talad Mai Road Soi 19 348/17 , 84000 Surat Thani (Thailand)
Amphoe Phunphin , 84130 Surat Thani (Thailand)

Bandingkan Langkawi dan Surat Thani

Teruskan perjalanan anda

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma