Bas Langkawi ke Phuket International Airport dan kembali

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Phuket International Airport ke Langkawi dan kembali

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
2094 Syarikat - 5,608,180 Sambungan
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Maklumat mengenai sambungan, kemudahan dan perkhidmatan bas

Anda mahu mengambil bas dari Langkawi ke Phuket International Airport atau sebaliknya?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas perantara antara Langkawi dan Phuket International Airport yang ada dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari Phuket International Airport ke Langkawi untuk masa akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Langkawi dan Phuket International Airport bagi memudahkan orientasi. Di samping itu, anda akan mendapati semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Phuket International Airport serta destinasi alternatif Langkawi.
Anda lebih suka mencari?
Dalam carian kami, tempat berlepas Langkawi dan destinasi anda telah diisi. Sekiranya anda perlu mengubah arah perjalanan anda iaitu dari Phuket International Airport ke Langkawi, sila klik di anak panah.
Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Phuket International Airport ke Langkawi? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang bersama anda dan mulakan pencarian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas supaya anda tidak akan terlepas penerbangan anda.
Jika ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan yang lain dari Langkawi ke Phuket International Airport seperti tren, carpool dan kapal terbang.
Nikmati perjalanan bas dari Langkawi ke Phuket International Airport dengan CheckMyBus!

Perhentian bas di Langkawi dan Phuket International Airport

Stesen
4031 , 83140 Phuket International Airport (Thailand)

Bandingkan Langkawi dan Phuket International Airport

Teruskan perjalanan anda

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.