Bas Langkawi ke Pasir Mas dan kembali

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Pasir Mas ke Langkawi dan kembali

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
2094 Syarikat - 5,608,180 Sambungan
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Maklumat mengenai sambungan, kemudahan dan perkhidmatan bas

Anda mahu mengambil bas dari Langkawi ke Pasir Mas atau sebaliknya?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada antara Langkawi dan Pasir Mas dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini anda dapat melihat sambungan yang paling murah dari Pasir Mas ke Langkawi untuk beberapa hari akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Langkawi dan Pasir Mas yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Pasir Mas, destinasi alternatif dari Langkawi serta perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang yang paling popular dari Langkawi dan Pasir Mas.
Anda lebih suka mencari? Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Langkawi dan destinasi Pasir Mas. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Pasir Mas ke Langkawi, sila klik di anak panah ini.
Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Pasir Mas ke Langkawi.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang berjalan bersama anda dan mulakan pencarian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Langkawi - Pasir Mas.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Langkawi ke Pasir Mas dengan CheckMyBus!

Perhentian bas di Langkawi dan Pasir Mas

Stesen
Pasir Mas (Malaysia)

Bandingkan Langkawi dan Pasir Mas

Teruskan perjalanan anda

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.