Bas dari Lahad Datu ke Putatan

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Lahad Datu ke Putatan

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas termurah dari Lahad Datu ke Putatan? Bas manakah yang terpantas? Bandingkan semua sambungan dan syarikat bas ekspres untuk laluan Lahad Datu-Putatan. Cari semua jadual bas hanya dengan satu klik!
Anda ingin mengambil bas dari Lahad Datu ke Putatan?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara Lahad Datu dan Putatan dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari Lahad Datu ke Putatan bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di Lahad Datu dan Putatan yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Putatan, destinasi alternatif dari Lahad Datu. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Putatan.

Bas dari Lahad Datu ke Putatan: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Lahad Datu dan destinasi Putatan. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Putatan ke Lahad Datu, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Putatan ke Lahad Datu.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Lahad Datu - Putatan.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Lahad Datu Putatan.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Lahad Datu ke Putatan dengan CheckMyBus!

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas Lahad Datu Putatan

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Lahad Datu Putatan?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Lahad Datu-Putatan boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Putatan dari Lahad Datu?

Bas ekspres terpantas dari Lahad Datu ke Putatan mengambil masa . Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari Lahad Datu ke Putatan akan berlepas?

Bas paling awal ke Putatan akan berlepas dari Lahad Datu pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Lahad Datu ke Putatan?

Bas terakhir akan berlepas ke Putatan dari Lahad Datu pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari Lahad Datu ke Putatan?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariLahad Datu ke Putatan. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Putatan dari Lahad Datu.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Putatan dari Lahad Datu?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Lahad Datu - Putatan secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Lahad Datu - Putatan?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Lahad Datu ke Putatan untuk perjalanan anda.

Bandingkan Lahad Datu dan Putatan

Laluan bas dari Lahad Datu dan Putatan

Laluan bas dari Lahad Datu
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.