Bas dari Kuala Lumpur ke Phang Nga

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Kuala Lumpur ke Phang Nga

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas termurah dari Kuala Lumpur ke Phang Nga? Bas manakah yang terpantas? Bandingkan semua sambungan dan syarikat bas ekspres untuk laluan Kuala Lumpur-Phang Nga. Cari semua jadual bas hanya dengan satu klik!
Anda ingin mengambil bas dari Kuala Lumpur ke Phang Nga?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara Kuala Lumpur dan Phang Nga dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari Kuala Lumpur ke Phang Nga bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di Kuala Lumpur dan Phang Nga yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Phang Nga, destinasi alternatif dari Kuala Lumpur. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Phang Nga.

Bas dari Kuala Lumpur ke Phang Nga: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Kuala Lumpur dan destinasi Phang Nga. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Phang Nga ke Kuala Lumpur, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Phang Nga ke Kuala Lumpur.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Kuala Lumpur - Phang Nga.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Kuala Lumpur Phang Nga.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Kuala Lumpur ke Phang Nga dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Kuala Lumpur dan Phang Nga

Stesen
Phang Nga
Phang Nga  (Thailand)
Phang Nga - Ban Nam Khem
Phang Nga  (Thailand)
Phang Nga - Borsaen Villa
Phang Nga  (Thailand)
Phang Nga - Khura Buri
Phang Nga  (Thailand)
Phang Nga - Klong Hia Pier
Phang Nga  (Thailand)
Phang Nga - Santhiya Koh Yao Yai Resort
Phang Nga  (Thailand)
Phang Nga - Southern Terminal
Tham Nam Phut , 82000  Phang Nga  (Thailand)
Phang Nga - Surakul Pier
Phang Nga  (Thailand)
Phang Nga - Takua Pa
Phang Nga  (Thailand)
Phang Nga - Takua Thung District Office
Phang Nga  (Thailand)
Phang Nga - Tham Nam Phut
Tham Nam Phut, Mueang Phang-nga District, Phang-nga , 82000  Phang Nga  (Thailand)
Phang Nga - Thap Lamu
Phang Nga  (Thailand)
Phang Nga - Thap Put
Phang Nga  (Thailand)
Phang Nga - The Sleep Phang-nga
Phang Nga  (Thailand)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas Kuala Lumpur Phang Nga

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Kuala Lumpur Phang Nga?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Kuala Lumpur-Phang Nga boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Phang Nga dari Kuala Lumpur?

Bas ekspres terpantas dari Kuala Lumpur ke Phang Nga mengambil masa . Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari Kuala Lumpur ke Phang Nga akan berlepas?

Bas paling awal ke Phang Nga akan berlepas dari Kuala Lumpur pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Kuala Lumpur ke Phang Nga?

Bas terakhir akan berlepas ke Phang Nga dari Kuala Lumpur pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari Kuala Lumpur ke Phang Nga?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariKuala Lumpur ke Phang Nga. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Phang Nga dari Kuala Lumpur.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Phang Nga dari Kuala Lumpur?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Kuala Lumpur - Phang Nga secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Kuala Lumpur - Phang Nga?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Kuala Lumpur ke Phang Nga untuk perjalanan anda.

Bandingkan Kuala Lumpur dan Phang Nga

Laluan bas dari Kuala Lumpur dan Phang Nga

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.