Bas Koh Samui ke Langkawi dan kembali

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Langkawi ke Koh Samui dan kembali

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
2094 Syarikat - 5,643,220 Sambungan
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Maklumat mengenai sambungan, kemudahan dan perkhidmatan bas

Anda mahu mengambil bas dari Koh Samui ke Langkawi atau sebaliknya?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada antara Koh Samui dan Langkawi dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini anda dapat melihat sambungan yang paling murah dari Langkawi ke Koh Samui untuk beberapa hari akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Koh Samui dan Langkawi yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Langkawi, destinasi alternatif dari Koh Samui serta perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang yang paling popular dari Koh Samui dan Langkawi.
Anda lebih suka mencari? Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Koh Samui dan destinasi Langkawi. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Langkawi ke Koh Samui, sila klik di anak panah ini.
Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Langkawi ke Koh Samui.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang berjalan bersama anda dan mulakan pencarian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Koh Samui - Langkawi.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Koh Samui ke Langkawi dengan CheckMyBus!

Perhentian bas di Koh Samui dan Langkawi

Stesen
Langkawi (Malaysia)

Bandingkan Koh Samui dan Langkawi

Teruskan perjalanan anda

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma