Bas dari Butterworth ke Kuala Kedah

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Butterworth ke Kuala Kedah

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas termurah dari Butterworth ke Kuala Kedah? Bas manakah yang terpantas? Bandingkan semua sambungan dan syarikat bas ekspres untuk laluan Butterworth-Kuala Kedah. Cari semua jadual bas hanya dengan satu klik!
Anda ingin mengambil bas dari Butterworth ke Kuala Kedah?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara Butterworth dan Kuala Kedah dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari Butterworth ke Kuala Kedah bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di Butterworth dan Kuala Kedah yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Kuala Kedah, destinasi alternatif dari Butterworth. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Kuala Kedah.

Bas dari Butterworth ke Kuala Kedah: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Butterworth dan destinasi Kuala Kedah. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Kuala Kedah ke Butterworth, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Kuala Kedah ke Butterworth.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Butterworth - Kuala Kedah.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Butterworth Kuala Kedah.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Butterworth ke Kuala Kedah dengan CheckMyBus!

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas Butterworth Kuala Kedah

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Butterworth Kuala Kedah?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Butterworth-Kuala Kedah boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Kuala Kedah dari Butterworth?

Bas ekspres terpantas dari Butterworth ke Kuala Kedah mengambil masa . Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari Butterworth ke Kuala Kedah akan berlepas?

Bas paling awal ke Kuala Kedah akan berlepas dari Butterworth pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Butterworth ke Kuala Kedah?

Bas terakhir akan berlepas ke Kuala Kedah dari Butterworth pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari Butterworth ke Kuala Kedah?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariButterworth ke Kuala Kedah. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Kuala Kedah dari Butterworth.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Kuala Kedah dari Butterworth?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Butterworth - Kuala Kedah secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Butterworth - Kuala Kedah?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Butterworth ke Kuala Kedah untuk perjalanan anda.

Bandingkan Butterworth dan Kuala Kedah

Laluan bas dari Butterworth dan Kuala Kedah

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.