Bas dari Bergen ke Oslo

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Bergen ke Oslo

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Travel by Coach - Coronavirus
Oleh kerana keadaan semasa, perjalanan tertentu mungkin hanya ditawarkan untuk jumlah yang terhad dan kebanyakan kali akan habis dijual dengan cepat. Oleh itu, kami mengesyorkan anda untuk mencari perjalanan terkini terus di enjin carian kami.

Butiran mengenai bas dari Bergen ke Oslo

Bas paling murahRM 345.10
Bas terpantas20h 20m
Bas terawal12:40 PTG
Bas terakhir12:40 PTG
Laluan bas harian 1 Ø
Jarak791.5 km
Syarikat basFlixBus
Anda ingin mengambil bas dari Bergen ke Oslo?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara Bergen dan Oslo dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari Bergen ke Oslo bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di Bergen dan Oslo yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Oslo, destinasi alternatif dari Bergen. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Oslo.

Laluan bas paling murah dari Bergen ke Oslo

Hari ini
Esok
06/12
07/12
08/12
09/12

Tiada tarikh tertentu? Berikut adalah gambaran keseluruhan tiket bas termurah.

 • FlixBus
  12:40 PTG
  Bergen (Celle)
  Tempoh 20h 20m
  9:00 PG
  Oslo bus station Galleriet
  dariRM 345.10

Anda ingin melakukan perjalanan ke arah sebaliknya? Semak semua tawaran dari Oslo ke Bergen

Bas dari Bergen ke Oslo: Maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Bergen dan destinasi Oslo. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Oslo ke Bergen, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Oslo ke Bergen.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Bergen - Oslo.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Bergen Oslo.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Bergen ke Oslo dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Bergen dan Oslo

Stesen
Oslo (Norway)
Oslo (Norway)
Schweigaards gate 15, 0185 Oslo (Norway)
Oslo (Norway)
Vippetangkaia , Oslo (Norway)

Soalan Lazim(FAQ) mengenai laluan bas Bergen Oslo

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Bergen Oslo?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Bergen-Oslo boleh didapati dari harga RM 345.10. Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Oslo dari Bergen?

Bas ekspres terpantas dari Bergen ke Oslo mengambil masa 20h 20m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari Bergen ke Oslo akan berlepas?

Bas paling awal ke Oslo akan berlepas dari Bergen pada pukul 12:40 PTG. Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Bergen ke Oslo?

Bas terakhir akan berlepas ke Oslo dari Bergen pada pukul 12:40 PTG Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari Bergen ke Oslo?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariBergen ke Oslo. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Oslo dari Bergen.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Oslo dari Bergen?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Bergen - Oslo secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Bergen - Oslo?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Bergen ke Oslo untuk perjalanan anda.

Bandingkan Bergen dan Oslo

Laluan bas dari Bergen dan Oslo

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.